با کدام قانون صدای فردوسی‌پور در فضای مجازی هم بُریده شد؟

با کدام قانون صدای فردوسی‌پور در فضای مجازی هم بُریده شد؟

ورزش

انشای هر قِسم تکلیف و ممنوعیتی میسر نخواهد بود جز با وضع قانون به معنای خاص آن یعنی مصوبه مجلس شورای اسلامی. لذا تا چنین مقرره‌ای مصوب نشده هیچ مقام و مرجعی حق ندارد مانع فعالیت اشخاص حقیقی یا حقوقی در فضای مجازی شود.


   "سلام‌ علیکم. گزارش فوتبال عادل فردوسی‌پور خلاف ضوابط پخش است،آن گزارش را از صفحه‌تون بردارید!"

   [اشاره به گزارش زنده دیدار دو تیم رئال‌مادرید و میلان که این گونه شروع شد: سلام به شما مردم عزیز، صبور، شجاع و دوست‌داشتنی کشورم! صدای من را از ایران می‌شنوید؛ بعد از ۲۰۶۴ روز دوری و جدایی]

   مبنای این دستور چیست؟ مدیران صدا و سیما در مقام مشروعیت بخشی به عملکرد ساترا مدعی‌اند: پخش تلویزیونی (برادکست) براساس قانون اساسی به صورت انحصاری در اختیار این سازمان است. در فضای مجازی (برادبند) نیز باید این ظرفیت برای آنها فراهم باشد. همچنین مدعی‌اند هرگونه پخش صوتی و تصویری در فضای مجازی باید تحت مدیریت و تحت نظارت و مقررات این سازمان انجام شود. این ادعا در شرایطی مطرح است که :

  اصل‏ 175 قانون اساسی مقرر می‌کند: در صدا و سیمای‏ جمهوری‏ اسلامی‏ ایران‏، آزادی‏ بیان ‏و نشر افکار با رعایت‏ موازین‏ اسلامی‏ و مصالح‏ کشور باید تأمین‏ گردد و در ادامه تصریح شده است خط مشی و ترتیب اداره سازمان و نظارت بر آن را قانون معین می‌کند.

  لذا پرواضح است که انشای هر قِسم تکلیف و ممنوعیتی میسر نخواهد بود جز با وضع قانون به معنای خاص آن یعنی مصوبه مجلس شورای اسلامی و لذا تا زمانی که چنین مقرره‌ای مصوب نشده هیچ مقام و مرجعی حق ندارد مانع فعالیت اشخاص حقیقی یا حقوقی در فضای مجازی شود.