درباره کدگذاری آدم ها با واکسن کرونا

درباره کدگذاری آدم ها با واکسن کرونا

علم، سیاست و اجتماع

تعبیر "ابتذال شر" برای اولین بار توسط "هانا آرنت" فیلسوف و تاریخ نگار آلمانی - آمریکایی به کار رفت؛ این اصطلاح برای اشاره به این واقعیت به کار می رود که گاه در روندهایی، شرارت، عادی و بهنجار می شود.


اگر از کسی بپرسند "چرا دیگر برنامه های صدا و سیما را نگاه نمی کنی؟"، به جای هرگونه توضیحی می تواند به یکی از برنامه هایش اشاره کند که در آن مجری خیلی جدی می گوید: اسرائیل از طریق واکسن کرونا توانست محل شهید سیدحسن نصرالله را بیاید و او را ترور کند، در واقع، با واکسن کرونا، انسان ها را کد گذاری کرده اند و اسرائیل از این طریق می توان متوجه شود که افراد کجا هستند!
سپس از کارشناس برنامه نظرش را  می پرسد و او هم تایید می کند!

این گفت و گو به حدی سخیف و سطحی و مبتذل است که حتی نیازی نیست درباره باطل و یاوه بودنش حرفی زده شود اما آدمی را به یاد تعبیر "ابتذال شر" که برای اولین بار توسط "هانا آرنت" فیلسوف و تاریخ نگار آلمانی - آمریکایی به کار رفت، می اندازد. این اصطلاح برای اشاره به این واقعیت به کار می رود که گاه در روندهایی، شرارت، عادی و بهنجار می شود.

حالا صدا و سیما، خودِ ابتذال را به ابتذال کشیده و عادی سازی و بهنجارش کرده است و جا دارد با وام گرفتن از تعبیر ابتذال شر، از "ابتذالِ ابتذال" در توصیف آن استفاده کنیم و الا اگر ابتذال و سطحی نگری در این رسانه تا بدین حد عادی نبود، چگونه می شد شهادت نصرالله، رهبر مقاومت حزب الله در بمباران ارتش جنایت پیشه اسرائیل را به ردیابی توسط واکسن کرونا نسبت داد و خیلی عادی روی آنتن برد؟

مدیران صدا و سیما، بدان حد رسانه ملی را مبتذل کرده اند که برای دیدنش نیاز به دلیل است، نه برای ندیدنش... و هزار افسوس از این سرمایه ملی!