انگیزه این یادداشت شاید از جایی شروع شد که زمزمههای پخش برنامه «کتابباز» از شبکه نمایش خانگی در شبکههای اجتماعی پیچید. کتابباز جزو برنامههای پربیننده شبکه نسیم تلویزیون بود که با اجرای سروش صحت برای قشر فرهیخته و کتاب خوان یک فرصت استثنایی بود
صنعت نمایش خانگی با استفاده از تمام ظرفیت خود رقیب خوبی برای تلویزیون دولتی ایران شده است.
در روزگاری که تلویزیون به مدد مدیریت یک جریان خاص سیاسی که نگاهی بسته را بر استفاده از تمام نیروهای نخبه ترجیح میدهد و در طول کمتر از یک دهه تلاش کرده تا تلویزیون از تمامی نخبگان خود خالی شود و تمامی برنامهسازان کاربلد را که با برنامههای خوب خود توانستند مخاطبان میلیونی را پای جعبه جادویی بنشانند حذف کند حالا در مقابل خود ظرفیتی از ساخت و پخش برنامه را بر بستر پلتفرمهایی همچون فیلیمو دیده است که تقریبا تمامی چهرههای مطرح تلویزیون حالا در قالب یک برنامه جذاب و مهیج در نمایش خانگی حضور دارند.
صعود نمایش خانگی و افول تلویزیون دولتی، نشاندهنده تحولی بزرگ در صنعت رسانه ایران است. این تحول، فرصتهای جدیدی را برای تولید محتواهای جذاب و متنوع ایجاد کرده است. با این حال، برای توسعه پایدار صنعت رسانه در ایران، نیازمند سیاستگذاریهای کلان و حمایت از تولیدکنندگان محتوا هستیم.