استیک تام و جری ۱.۲ میلیون تومان...

استیک تام و جری ۱.۲ میلیون تومان...

اقتصاد و تولید

قیمت گوشت در هر منطقه متفاوت است، از صف‌ها طولانی خرید گوشت تنظیم بازاری در ساعت‌های معین و محدودی از روز تا برش‌های خاص و طعم‌های متنوع گوشت در پشت ویترین فروشگاه‌های مناطق بالای تهران که همه یک چیز را، اما با شرایط مختلف به فروش می‌رسانند.


بررسی‌های میدانی «اکونگار» نشان می‌دهد گوشت گوساله‌ای که مردم مناطق پایین‌تر شهر باید در صف‌های بین ساعت هشت تا ده صبح با قیمت ۴۹۵ هزار تومان تهیه کنند در مناطق بالاتر تهران همان گوشت را با برشی خاص‌تر بدون محدودیت به فروش می‌رسد.

قیمت گوشت در هر منطقه متفاوت است، از صف‌ها طولانی خرید گوشت تنظیم بازاری در ساعت‌های معین و محدودی از روز تا برش‌های خاص و طعم‌های متنوع گوشت در پشت ویترین فروشگاه‌های مناطق بالای تهران که همه یک چیز را، اما با شرایط مختلف به فروش می‌رسانند.

به طور مثال گوشت گوساله‌ای که مردم مناطق پایین‌تر شهر باید در صف‌های بین ساعت هشت تا ده صبح با قیمت 495 هزار تومان تهیه می‌کنند در مناطق بالاتر تهران همان گوشت را با برشی خاص‌تر بدون محدودیت زمانی و انتظار در صف با قیمت یک میلیون و 185 هزار تومان به فروش می‌رسد.

اینجا یکی از تره‌بارهای حمزه آباد شهرری است. زنان و مردان در صف‌های مختلف برای خرید اقلام غذایی ایستادند. از صف‌های نسبتا طولانی تا انتظارهای کم‌تر از دو دقیقه‌ای برای خریدی با قیمت بالاتر. زن میانسالی که چادر مشکی‌اش را محکم روی سر نگه داشته با بی‌حوصلگی می‌گوید:«هر روز اینجا از هشت تا ده صبح گوشت دولتی می‌فروشند، هر کسی که بخواهد باید همین ساعت‌ها بیاید. چون بعد از ساعت ده چیزی باقی نمی‌ماند...خیلی وقت‌ها نمی‌گذارند بیشتر از سه کیلو گوشت بخریم و یک وقت‌هایی هم می‌گویند با دو کارت بانکی پرداخت کن که مثلا این هشت کیلو گوشت را دو نفر خرید کردند.»